Om Föreningen

Jamtlands Knivgille är en förening som startades i början av 2011. Detta av några som tidigare umgåtts och gjort knivar tillsammans, och som sett i Tidskriften Knivmakaren att det börjat dyka upp Jämtlänningar i tävlingssammanhang.

Det hade tidigare saknats en Knivförening i Jämtland samt de närliggande områdena. Syftet med föreningen är att kunna samla oss någon gång då och då under vinterhalvåret och utbyta erfarenheter, det inte den ena kan, det kan den andre...

Under sommar månaderna har vi ett uppehåll i de organiserade aktiviteterna då de flesta har andra intressen som tar över på sommaren, och man sitter sedan inne i verkstaden under de kallare månaderna.

Vi har sedan vi bildades hunnit haft ett par medlemsträffar och möten, samt att vi samordnade en resa för medlemmarna till Lerådalen.

Vårat mål är att vi ska fortsätta med aktiviteter till hösten, med bland annnat någon typ av utbildnign för medlemmarna, mer info kommer senare.

Frågor om medlemskap eller om vår förening klicka HÄR.